Markedsplasser

GS1 har stort fokus på markedsplasser og netthandel. Det er fordi våre standarder - i første rekke GTIN - er en forutsetning for å sikre friksjonsfri handel på nett og sørge for gode og trygge kundeopplevelser. Les mer om GTIN.

Digitale Markedsplasser  

En digital markedsplass er kort fortalt en digital versjon av et kjøpesenter: Her kan produsenter eller leverandører selge varene sine til et vesentlig større publikum enn de ville fått i sine egne nettbutikker. Det finnes forskjellige typer digitale markedsplasser, fra de som i hovedsak selger sine egne produkter, til de som kun formidler andres produkter eller tjenester. De digitale markedsplassene er ofte finansiert av at leverandørene betaler en avtalt sum for hvert produkt som selges igjennom markedsplassen.

 

 

 

 

Elkjøp har inngått samarbeid med en rekke Partnere for å tilby et større utvalg av produkter. Partnerne tilbyr sine produkter via Elkjøps webside så nettbutikken er nå Elkjøp Marketplace.
Elkjøp ber sine Partnere benytte GTIN hvis de skal selge på markedsplassen. Les mer om hvordan du selger på Elkjøp Marketplace her.

 

 

 

På miinto.no er det mulig å kjøpe direkte fra Norges beste uavhengige motebutikker. Miinto.no ‪er en online ‪moteplattform laget ‪for alle ‪moteforbrukere som krever samme høye servicenivå og opplevelse ‪online, som ‪ når de handler i deres lokale fysiske butikker. SHOP LOKALT PÅ NETT.
Miinto ber sine merkevareleverandører benytte GTIN. Les mer om hvordan du selger på Miinto.no her.
 

Felles for alle markedsplassene over er at de stiller krav til GS1-standarden GTIN (Global Trade Item Number).

Kontakt oss!

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med Medlemsservicemedlemsservice@gs1.no
eller Knut Valakv@gs1.no eller mobil 909 45 870.

Del eller print