GS1 Norway sitt Partnerprogram stadig mer ettertraktet

Strømmen av selskaper som ønsker å jobbe tettere med oss fortsetter inn i 2021. Pr. januar har ytterligere 3 nye partnere etablert et formelt samarbeid med oss.

Felles for disse partnerne er at de retter seg mot bransjer/industrier som vi i GS1 Norway har fokus på og prioriterer i vår strategi. Sammen skal vi bidra til standardisering, digital transformasjon og effektiv samhandling mellom aktørene i verdikjeden.

 


(Hovedpartner f.o.m. 01.01.2021

Fra januar i år har vi gleden av å ønske Xeris AS velkommen som ny hovedpartner hos oss i GS1 Norway.

Xeris består av et dedikert og erfarent team, med et brennende ønske og en lidenskap for å utvikle løsninger, som vil revolusjonere måten produktinformasjon blir utvekslet på gjennom hele verdikjeden.

Deres visjon er å bli en global hub for utveksling av produkt- og handelsinformasjon og har som mål å modernisere overføring av produktdata i møbel- og byggevareindustrien.

De fokuserer sterkt på bærekraft og tar sikte på å oppnå friksjonsfri handel, bygget på gode produktdata, gjennom hele verdikjeden. GS1 sine standarder er en viktig komponent i dette arbeidet.

Mer om Xeris AS kan du lese på: www.xeris.no

 


(Partner f.o.m. 01.01.2021)

Fra januar i år har vi gleden av å ønske Unisot AS velkommen som ny partner hos oss i GS1 Norway.

UNISOT er en blockchain-tjenesteleverandør med over 20 års erfaring innen forretningsintegrasjoner, som har som mål å endre fremtiden for globale forsyningskjeder.

Selskapet har utspring fra de veletablerte forretningsprosessene i Enterprise Resource Planning (ERP) systemer, som SAP S/4 HANA, MS Dynamics 365, M3, Oracle, Salesforce, Sage X3 og IFS.

UNISOT gjør det mulig for bedrifter i alle størrelser og alle bransjer å utnytte fordelene fra P2P-blockchain i deres nåværende systemer, noe som gjør den øyeblikkelige produktsporbarheten i løpet av produktets livssyklus sikker og rimelig. De ser GS1 sine åpne globale standarder som en viktig «nøkkel» når det kommer til sporbarhet og en viktig byggekloss for blockchain.

Mer om Unisot As kan du lese på: www.unisot.io

 


(Partner f.o.m. 01.02.2021)

Fra februar i år har vi gleden av å ønske Kinver AS velkommen som ny partner hos oss i GS1 Norway.

Kinver er tidligere kjent under navnet Norwegiabn Logistics. De hjelper bedrifter med digitalisering ut fra et forretningsperspektiv, ikke et IKT perspektiv.

Virksomheten ble grunnlagt som et selskap som ønsket å bevise at logistikk er et effektivt konkurransefortrinn og en betydelig komponent i forretningsdrift, strategi og ledelse. Kinvers modell er myntet på å harmonisere datakilder og gjøre dem nyttige, på en enkel og forståelig måte.

Mer om Kinver AS kan du lese på: www.kinver.no

Del eller print