Medlemmene har talt; nå lanserer vi vårt første nettkurs!

62 % av våre medlemmer som deltok i undersøkelsen om kurs- og kompetanseheving har gode erfaringer med nettbasert kurs. Det har vi lyttet til, og i oktober lanserer vi vårt første nettbasert kurs om GS1 Standarder.

Det har vært vanskelig å gjennomføre fysiske kurs hos oss på Bryn på grunn av Covid-19. Kursene er en viktig måte for oss å dele kunnskap og øke kompetansen om våre standarder. Vi har de siste månedene hatt søkelys på å gjøre vårt fysiske GS1 Standardkurs om til et nettkurs.

Nettkurset krever ingen forkunnskaper, og kan gjennomføres når som helst, hvor som helst og ikke minst tas flere ganger om ønskelig. Kurset vil bestå av tre deler:

  1. Identifikasjon: Hvordan identifiserer vi produkter, fysiske steder og kolli?
  2. Datafangst: Hvordan fanges disse identifikasjonene opp i systemer med hjelp av blant annet strekkoder og RFID?
  3. Datadeling: Hvordan deler de ulike aktørene i verdikjeden informasjon om for eksempel et produkt, hvor produktet befinner seg i verdikjeden og overføring av handelsdokumenter elektronisk mellom aktørene?

Vi i GS1 Norway gleder oss til å lansere vårt første nettbaserte kurs om GS1 Standarder i løpet av oktober. Vi jobber videre med andre nettkurskonsepter, og tar gjerne imot tilbakemeldinger fra våre medlemmer med ønsker om andre temaer.

Vi gjennomfører fremdeles bedriftsinterne kurs hvis det er ønskelig å skreddersy kurset til din bedrift. Bedriftsinterne kurs gjennomføres fysisk hos bedriften eller i våre lokaler på Bryn i Oslo.

 

Del eller print