Tjenesten "Mine GTIN" - fokus på god kvalitet på produktdataene 

Vi i GS1 Norway jobber videre med å øke utbredelsen av tjenesten vår «Mine GTIN» og arbeider kontinuerlig med å få god kvalitet på produktdataene. I februar kunne vi skrive om at GS1 Norway fikk toppscore på lisensdataene som lastes opp til GS1 Registry Platform. Dette var første milepæl på veien mot å kunne ta i bruk det globale registeret med pålitelige produktdata, Verified by GS1.

Nå har vi over 30 brukere i Mine GTIN med nærmere 4.000 GTIN i registeret. «Vi har fokusert på å få god kvalitet på produktdataene. Tester vi har gjort så langt, viser at det nå er god kvalitet på produktdataene i registeret. Dette er en løsning hvor medlemmene får generert sine GTIN automatisk, og det blir riktig hver gang uten bruk av Excel regneark og kontrollsifferberegning» sier Egil Wist, Seniorrådgiver i GS1 Norway. Dette reduserer muligheten for å taste feil og dermed generere feil GTIN. «I Mine GTIN kan du også lage strekkoder samtidig som du får lagret produktdataene dine i et sentralt register, hvor de kan deles med eventuelle samarbeidspartnere» forteller Egil Wist.

Filip Netskar har merkevarene Monofoo og Jim Rickey, og har tatt i bruk tjenesten Mine GTIN. Han har brukt tjenesten i lengre tid. og ble konvertert fra testsystem til livesystem i april i år. 
"Etter å ha innledet samarbeidet med GS1 Norway og fått lastet opp våre produkter i Mine GTIN, har vi fått en vesentlig bedre struktur på produkt-porteføljen vår, noe som også har resultert i en mye bedre oversikt over våre produkter innad i våre systemer.» sier Filip Netskar. 

GS1 Norway fortsetter arbeidet med tjenesten og ser frem til å kunne tilby Mine GTIN til alle våre medlemmer.

Del eller print